+36 1 44 33 822 info@nyugdijtobblet.hu

Tapasztalt, megbízható munkatársat keres?

A nyugdíjasok foglalkoztatásával olyan évtizedes szakmai tapasztalatokat kaphat, mely más munkavállalók esetében nem lehetségesek.

A Nyugdíjas Szövetkezet előnyei

Előnyeink

Több évtizede foglalkozunk munkaerő közvetítéssel és kölcsönzéssel! és tapasztaltak vagyunk a megfelelő munkavállaló toborzásában és kiválasztásában.

Csaknem 1000 nyugdíjas munkavállalóból választhat azonnal és adatbázisunk napról-napra dinamikusan növekszik. Rugalmasak, gyorsak és ügyfélbarátok vagyunk

Szolgáltatásunk

Csak a ténylegesen ledolgozott munkaórák után kell fizetni.

Itt az egyik legkisebb az adminisztrációs teher és legmagasabb a kifizetési arány.

A munkáltatói járulék mértéke: 0 Ft.

A Nyugdíjas Szövetkezetről

A Nyugdíjas Szövetkezetről

A Nyugdíjtöbblet Közérdekű Nyugdíjas Szövetkezet a munkaerőpiacon még aktív, öregségi nyugdíjban részesülő korosztály számára teremti meg a szaktudás, megszerzett munkatapasztalat újbóli kamatoztatásának lehetőségét, átadását a fiatal korosztálynak.

Öregségi nyugellátásban, vagy átmeneti bányászjáradékban részesül? Úgy érzi, szívesen vállalna olyan munkát, ami mellett a nyugdíjas korral járó előnyökről sem kell lemondania? Vár Önre a Nyugdíjas Szövetkezet.

Nyugdíjas Szövetkezet ajánló

A Nyugdíjtöbblet Közérdekű Nyugdíjas Szövetkezet törvényes kereteket biztosít a munkaerőpiacra történő újbóli belépéshez, megszerzett tapasztalata kamatoztatásához.

A  Nyugdíjas Szövetkezet a munkaerőpiacon még aktív, öregségi nyugdíjban részesülő korosztály számára teremti meg a szaktudás, megszerzett munkatapasztalat újbóli kamatoztatásának lehetőségét, átadását a fiatal korosztálynak.

Nyugíjas állások

Ha Ön nyugdíjas és munkát keres, tekintse meg állásajánlatainkat ide kattintva, melyek közt megtalálhatóak mind szellemi, mind könnyű fizikai munkák is.

}

Rugalmas munkaidő

Nyugdíjasként vállalhat munkát 4, 6 vagy akár 8 órában, igényeinek megfelelően, heti pár alkalommal vagy, ha úgy szeretné, akár 5 nap.

Korrekt fizetés

Aggódik a fizetését sújtó terhektől? Munkabéréből csupán 15% SZJA kerül levonásra, így nem kell tartania további levonásoktól.

Garancia

Cégcsoportunk 17 éves fennállása és több tízezer elégedett munkavállalónk a garancia minőségünkre. Őszintén reméljük, hogy hamarosan Önt is tagjaink közt üdvözölhetjük.

Hírek a Nyugdíjas Szövetkezet világából

Hová lesz a tudás, ha elengedjük a tapasztalatot?

Hová lesz a tudás, ha elengedjük a tapasztalatot?

Szemünk láttára mennek tönkre szakmák, mert nincs utánpótlás és nyugdíjba vonul az utolsó szakember-generáció is. Egyik oldalon fiatalítani próbálunk és elküldjük a tapasztalt munkaerőt (tipikusan ilyen terület a média), a másik oldalon lasszóval sem találunk...

Örökbe fogadnánk egy pótnagyit!

Örökbe fogadnánk egy pótnagyit!

Anyu fél idegenre bízni engem. Azt mondja, nyugodtabb lenne, ha tapasztalt dadus vigyázna rám. Valaki, aki szereti a gyerekeket és sok gyerekkel foglalkozott már. Én azt mondom, hogy aki olyan nagymama-forma, annak már volt ideje megismerni és megszeretni a gyerekeket...

Amiben az érett korosztály biztosan jobb

Amiben az érett korosztály biztosan jobb

Érezték már azt a tehetetlen dühöt, amelyet az érzéketlen ügyfélszolgálatok és a slendrián panaszkezelés képes kiváltani belőlünk, mikor próbálunk kikeveredni egy rossz szolgáltatás következményeiből? Hallgatták már végig, ahogy a vonal túlsó végén egy élő robot...

Miért bízna bennünk a „lapátra tett nemzedék”?

Miért bízna bennünk a „lapátra tett nemzedék”?

Kompromisszumok nélküli élet nem létezik, de ez a közhely minden nemzedék számára más tartalommal igaz. A mostanában friss nyugdíjas baby boom nemzedéknek is rengeteg mesélnivalója volna. A mai 50-70 évesek generációja világviszonylatban egy történelmi korszak, a...

Mit hoz a nyuszi a munkaadóknak?

Mit hoz a nyuszi a munkaadóknak?

Tavaly ősz óta kóstolgatja a magyar munkaerőpiac a Közérdekű Nyugdíjas Szövetkezetekben rejlő lehetőségeket. A majd’ fél éves időszakban a „nyuszi” kapott hideget is, meleget is – főként munkavállalói oldalról. Ugyanakkor jól érzékelhető egyfajta óvatosság is: mintha...

Ajánlat kérés