+36 1 44 33 822 info@nyugdijtobblet.hu

Tapasztalt, megbízható munkatársat keres?

A nyugdíjasok foglalkoztatásával olyan évtizedes szakmai tapasztalatokat kaphat, mely más munkavállalók esetében nem lehetségesek.

Tapasztalt, megbízható munkatársat keres?

A nyugdíjasok foglalkoztatásával olyan évtizedes szakmai tapasztalatokat kaphat, mely más munkavállalók esetében nem lehetségesek.

A Nyugdíjas Szövetkezet előnyei

Előnyeink

Több évtizede foglalkozunk munkaerő közvetítéssel és kölcsönzéssel! és tapasztaltak vagyunk a megfelelő munkavállaló toborzásában és kiválasztásában.

Csaknem 1000 nyugdíjas munkavállalóból választhat azonnal és adatbázisunk napról-napra dinamikusan növekszik. Rugalmasak, gyorsak és ügyfélbarátok vagyunk

Szolgáltatásunk

Csak a ténylegesen ledolgozott munkaórák után kell fizetni.

Itt az egyik legkisebb az adminisztrációs teher és legmagasabb a kifizetési arány.

A munkáltatói járulék mértéke: 0 Ft.

A Nyugdíjas Szövetkezetről

A Nyugdíjas Szövetkezetről

A Nyugdíjtöbblet Közérdekű Nyugdíjas Szövetkezet a munkaerőpiacon még aktív, öregségi nyugdíjban részesülő korosztály számára teremti meg a szaktudás, megszerzett munkatapasztalat újbóli kamatoztatásának lehetőségét, átadását a fiatal korosztálynak.

Öregségi nyugellátásban, vagy átmeneti bányászjáradékban részesül? Úgy érzi, szívesen vállalna olyan munkát, ami mellett a nyugdíjas korral járó előnyökről sem kell lemondania? Vár Önre a Nyugdíjas Szövetkezet.

Nyugdíjas Szövetkezet ajánló

A Nyugdíjtöbblet Közérdekű Nyugdíjas Szövetkezet törvényes kereteket biztosít a munkaerőpiacra történő újbóli belépéshez, megszerzett tapasztalata kamatoztatásához.

A  Nyugdíjas Szövetkezet a munkaerőpiacon még aktív, öregségi nyugdíjban részesülő korosztály számára teremti meg a szaktudás, megszerzett munkatapasztalat újbóli kamatoztatásának lehetőségét, átadását a fiatal korosztálynak.

Nyugíjas állások

Ha Ön nyugdíjas és munkát keres, tekintse meg állásajánlatainkat ide kattintva, melyek közt megtalálhatóak mind szellemi, mind könnyű fizikai munkák is.

}

Rugalmas munkaidő

Nyugdíjasként vállalhat munkát 4, 6 vagy akár 8 órában, igényeinek megfelelően, heti pár alkalommal vagy, ha úgy szeretné, akár 5 nap.

Korrekt fizetés

Aggódik a fizetését sújtó terhektől? Munkabéréből csupán 15% SZJA kerül levonásra, így nem kell tartania további levonásoktól.

Garancia

Cégcsoportunk 17 éves fennállása és több tízezer elégedett munkavállalónk a garancia minőségünkre. Őszintén reméljük, hogy hamarosan Önt is tagjaink közt üdvözölhetjük.

Hírek a Nyugdíjas Szövetkezet világából

Mit ér 40 év fizikai munka a munkaerőpiacon?

Mit ér 40 év fizikai munka a munkaerőpiacon?

Öreg ember nem vénember – tartja a mondás és nem véletlenül. Lehet, hogy az idő mindenkin meglátszik, de ez nem csökkenti a tapasztalat és a tudás értékét. Vannak területek ugyanis, ahol 40 év fizikai munka után is hasznos, értelmes és sok esetben értékesebb a...

Egészséges nagyszülőkkel a harmonikus családért

Egészséges nagyszülőkkel a harmonikus családért

A saját egészségünk nem csupán magánügy, a család jóléte és jólléte is múlik rajta. Bár idősebb korban több egészségügyi kihívással is szembesülhetünk, sokat számít, milyen életformát választunk és hogyan bánunk intellektuális és lelki erőforrásainkkal. Az aktív...

Hová lesz a tudás, ha elengedjük a tapasztalatot?

Hová lesz a tudás, ha elengedjük a tapasztalatot?

Szemünk láttára mennek tönkre szakmák, mert nincs utánpótlás és nyugdíjba vonul az utolsó szakember-generáció is. Egyik oldalon fiatalítani próbálunk és elküldjük a tapasztalt munkaerőt (tipikusan ilyen terület a média), a másik oldalon lasszóval sem találunk...

Örökbe fogadnánk egy pótnagyit!

Örökbe fogadnánk egy pótnagyit!

Anyu fél idegenre bízni engem. Azt mondja, nyugodtabb lenne, ha tapasztalt dadus vigyázna rám. Valaki, aki szereti a gyerekeket és sok gyerekkel foglalkozott már. Én azt mondom, hogy aki olyan nagymama-forma, annak már volt ideje megismerni és megszeretni a gyerekeket...

Amiben az érett korosztály biztosan jobb

Amiben az érett korosztály biztosan jobb

Érezték már azt a tehetetlen dühöt, amelyet az érzéketlen ügyfélszolgálatok és a slendrián panaszkezelés képes kiváltani belőlünk, mikor próbálunk kikeveredni egy rossz szolgáltatás következményeiből? Hallgatták már végig, ahogy a vonal túlsó végén egy élő robot...